Részletes 1XBET útmutató magyarul

1XBET MAGYARORSZAG


Sportfogadás

A 1XBET sportsbook széles körű fogadási lehetőséget kínál ügyfeleinek csaknem minden sportágban, beleértve a futballt, a teniszt, a kosárlabdát, a röplabdát, a jégkorongot, a lóversenyt, az autóversenyzést és akár a Tőzsdét is. Minden futballmérkőzés esetében 50-nél több élő fogadási lehetőség áll rendelkezésére. Ezen kívül több mint 5000 esemény közvetítését tekintheti meg a Direct TV segítségével, saját számítógépén.

Kaszinó

A 1xbet Kaszinó több mint 150 izgalmas játékot kínál a rulettet, a bakkarát, a blackjacket is beleértve, valamint élő osztóval működő játékokat. A grafikus minőség és a Szoftverletöltés sebessége rendkívül kiváló, és a kaszinó letölthető változatának megszerzése után máris kezdheti a játékot akár szórakozásból, akár valódi tétekkel.

Póker

A 1XBET Pókerszobája valószínűleg a világ legnagyobb hálózata. Részt vehet fontos tornákon és kihívhat játékosokat a számítógépén keresztül. A Póker szoftver letöltése után máris kezdheti a játékot akár szórakozásból, akár valódi tétekkel. Többféle játék közül választhat, ezek a Texas Hold'em, a 7 Card Stud, az Omaha, a 13 Card Poker és a Fight the Landlord.

Játékok

A Bet 365 oldalain könnyen navigálva eljuthat a hihetetlen Játékszobába, amely az internetes játékok legnagyobb választékát kínálja rendkívül magas grafikai színvonalon. Nem fog unatkozni a legjobb online játékok, a Blackjack, a Rulett, a Scratch Cards és a Monopoly, vagy akár a híres Bingó társaságában.


Név: 1x Bet Bookmaker
Értékelés:
Online: 2007
Bónusz: 100% max. 100€
Jogorvoslat: Egyesült Királyság
Engedély: Curaçao eGaming
Biztonság: Secure Sockets Layer (SSL)
Támogatás: E-mail, telefon és Live Chat

A Bet 365 hivatalos webhelye magyarul!!Bet365 Magyar
Válassza ki a kívánt nyelvet